Juhász-Fekete Zsuzsi

Törődést Karácsonyra


Nézegetem a karácsonyi kínálatot, fejben kezdünk készülődni a Karácsonyra.
Jönnek a reklámok, offline és online tartalmak és egyszer csak eszembe jut, idén talán lehetnék én is ajándéka valakinek.


Valakinek, akinek nagy szüksége van arra, hogy megszeretgesse magát. Valakinek, aki már nagyon régen gondoskodott a saját igényeiről. Valakinek, aki időt, energiát nem spórolva minden szeretetét másoknak adja. Valakinek, akinek jól esne a visszatöltődés, sőt nem csak jól esne, hatalmas szüksége van rá, hiszen miből fog adni, ha ő maga egyszer elfogy?


Magamból indulok ki, amikor ezeket a sorokat írom. Azért lettem hosszú útkeresés után masszőr, do-in oktató és önismereti asztrológus, mert felfedeztem, változtatni szeretnék. Felfedeztem, hogy nekem is szükségem van az önidőre, én is mindig háttérbe soroltam magam, jócskán fut bennem tudat alatt az áldozatprogram. És mindenkinél eljön a pont amikor változtatni szükséges. 


Ha magadra ismersz, vagy van barátnőd, társad, családtagod, akinek szüksége lenne a feltöltődésre, akinek szüksége lenne a belső békére, akinek szüksége lenne, hogy gondoskodást, törődést és figyelmet kapjon, de nehezen engedi meg magának, akkor add meg neki ezt az élményt te ajándékba!


Küldd el egy helyre, ahol pihenhet, önmaga lehet, vedd le a válláról egy kicsit a terheket, csempéssz mosolyt, belső békét és megnyugvást a napjaiba. Ez lehet bármi, amivel segíteni tudsz neki. Akár gondolhatsz rám is, én az alábbi “szolgálatommal” tudok mindezekhez hozzájárulni: 


Akár külön-külön, vagy a hármat egy csomagban is igénybe lehet venni, ahogy szeretnéd.
A masszázsutalvány 6 hónapig érvényes a 11. kerületi Középpont Jógastúdióban, a személyre szabott do-in sorozat és a kínai asztrológia önismereti konzultáció utalványai online 3 hónapig. Árakat a honlapomon találsz: https:jfzs.hu/


Én úgy érzem, az a legnagyobb ajándék, ha az ember önmaga lehet, bátran megélheti az érzéseit, leteheti azt, amit a teste vagy lelke cipel. Ehhez kínálok lehetőséget, ha hívást érzel önmagad vagy egy szeretted számára, keress bizalommal.


Szeretettel: Zsuzsi

2021. November 28.