Juhász-Fekete Zsuzsi

A Te személyes do-in sorozatod (videófelvétellel)


Elérhető online vagy személyesen

 

Jelenleg csak a kínai asztrológiai konzultációt követően, annak folytatásaként vehető igénybe.

Mit szólnál ahhoz, ha lenne egy saját, egyéni 20 perces do-in gyakorlatsorozatod, ami kifejezetten a te szervezetedet támogató do-in gyakorlatokat tartalmaz, és amit könnyen beépíthetsz a napi rutinodba?

Mit szólnál ahhoz, ha ezt együtt begyakorolnánk, majd megkapnád a felvételt a saját sorozatodról, hogy minden nap tudj gyakorolni és pár alkalom után teljesen el tudd sajátítani?

A személyre szabott do-in gyakorlatsorozat kialakításakor a következőket veszem figyelembe:

Melyik testrészeid, szerveid, érzékszerveid szorulnak támogatásra?

Mikor tudsz magadra szánni napi 20 perc figyelmet?

Mi a célod a do-in gyakorlatok végzésével?

Opcionális: Ha szeretnéd, megnézem a kínai asztrológia alapján az 5 elem tan rendszerén belüli veled született energiákat, amiket igény szerint beleépíthetünk a gyakorlatsorozatba.

Miért jó ez neked?

Ha te is szeretnél egy saját do-in sorozatot, akkor egy rövid előzetes telefonos egyeztetés után találkozunk személyesen vagy online, annak érdekében, hogy átbeszéljük, és együtt begyakoroljuk a számodra összeállított gyakorlatokat. A do-in sorozatról megkapod a közös gyakorlásunk videó felvételét, amin természetesen te nem szerepelsz, hanem én mutatom és instruálom a gyakorlatok kivitelezését. Így lehetőséged van minden nap megnézni, és egy idő után már a videó nélkül is tudni fogod a gyakorlatokat. Ez az alkalom körülbelül 60-90 percet vesz igénybe.

Ha a gyakorlatsorozattal kapcsolatban később bármilyen kérdésed támad, bármikor kereshetsz ezután is.

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban keress elérhetőségeim egyikén.


További DO-IN Óráim