Juhász-Fekete Zsuzsi

Csoportos do-in óra


Elérhető online vagy személyesen

Budaörsön az ABS Sportcentrumban (Androméda Budaörs Sportcentrum) várlak szeretettel minden kedden 18-19 óra között, és minden pénteken 9-10 óra között. Jó idő esetén kint a füvön vagyunk, a szabad ég alatt, rossz idő esetén bent a tatamis teremben.

Az online csoportos órák szeptembertől indulnak, azonban a karantén alatt közzétett online órák továbbra is elérhetőek a @Do-in gyakrolatok Zsuzsitól  zárt csoportomban, ahol az online órákon kívül sok hasznos információt is megtalálsz do-inról, folyamatosan osztok meg önmasszázs technikákat, pár perces kopogtatásokat, egy-egy do-in gyakorlatot, és játékos formában ismerkedhetsz meg az 5 elem tannal.

Mit várhatsz a do-in csoportos óráktól?

A csoportos do-in órák után közérzeted felfrissül, elméd lecsendesedik.

Az ízületeket nyújtjuk szelíd technikákkal, ráhangoljuk a testünket a rendszeres mozgásra, ezért ha ülő munkát végzel, keveset mozogsz, nagyon jól fog esni számodra a do-in.

Ha aktívan sportolsz vagy edzel, és kiegészítésként keresel a nyújtáshoz, izomlazításhoz, ízületek karbantartásához egy megfelelő mozgásmódszert, akkor a do-in számodra is megfelelő mozgásforma.

Érdekes lehet a do-in azok számára is, akik szeretnék jobban megérteni a testi reakcióikat, megfigyelni önmagunkat, akiket érdekel az önismeret. Rendszeresen végzett do-in gyakorlás során testtudatosságunk nő, a testrészekre vezetett fókuszált figyelem által koncentrációs képességünk fejlődik. A do-in órákon egyfajta mindfullness technikát avagy aktív meditációt is gyakorlunk, hiszen a gyakorlatok kivitelezése során figyelmünket szelíden mindig egy-egy testrészünkre és szervünkre irányítjuk, és a gyakorlatok elvégzése után röviden megfigyeljük a bennünk megélt változásokat és érzeteket.

Az akupresszúrás pontokon való rendszeres önmasszázs illetve a meridiánok vonalán történő kopogtatás és nyújtás nem csak felfrissülést hoz számunkra, hanem egészségmegőrző hatással is bír.

Bátran ajánlom nem csak a fiatalabb, hanem a középkorú és idősebb korosztály számára is, mert a do-in gyakorlatok nagyon egyszerűek, bárki számára könnyen megtanulhatóak és kivitelezhetőek. A do-int hívják a MEGFIATALODÁS MŰVÉSZETÉNEK is, mert rendszeres gyakorlásával könnyebb és rugalmasabb testet, valamint kiegyensúlyozottabb lelkiállapotot érhetünk el.

A csoportos do-in óra 60 perces, egy óra 1700Ft. (Bérlet kedvezmény elérhető.)

Időpont: Kedd és péntek 18:00-19:00

Helyszín: ABS Budaörs Sportcentrum


További DO-IN Óráim